City Park (Városliget), Budapest, Hungary

Városliget/ City Park in summer - Budapest, Hungary. This boating lake turns to ice skating park in winter!

Matthiaskerk  De 80 meter hoge Matthiaskerk op het Drievuldigheidsplein in Boeda is de bekendste, en een van de oudste kerken van de Hongaarse hoofdstad. De oorspronkelijke constructie, die officieel Onze-Lieve-Vrouwekerk heet, werd opgetrokken in 1255. Tussen 1873 en 1986 werd het gebouw gerenoveerd en werden de typische, neogotische stijlelementen aangebracht. Opvallend: in 1867 werd het Oostenrijkse keizerspaar Frans-Jozef en Elisabeth (Sisi) hier gekroond.

Matthiaskerk De 80 meter hoge Matthiaskerk op het Drievuldigheidsplein in Boeda is de bekendste, en een van de oudste kerken van de Hongaarse hoofdstad. De oorspronkelijke constructie, die officieel Onze-Lieve-Vrouwekerk heet, werd opgetrokken in 1255. Tussen 1873 en 1986 werd het gebouw gerenoveerd en werden de typische, neogotische stijlelementen aangebracht. Opvallend: in 1867 werd het Oostenrijkse keizerspaar Frans-Jozef en Elisabeth (Sisi) hier gekroond.

Spacer po Városliget #budapest

Spacer po Városliget #budapest

oudste gebouw van boedapest

oudste gebouw van boedapest

De populairste tags voor deze afbeelding zijn: alexander wang, fashion en Gisele Bundchen

Alexander Wang Fall 2012 - Leave it to the Alexander Wang Fall 2012 show to bring the excitement and drama to New York Fashion Week. Not only did supermodels Gisele Bundchen,.

hoogste gebouw van boedapest

The building of the Hungarian Parliament - Budapest - Wikipedia, the free encyclopedia

Pinterest
Search