Anett Virág
More ideas from Anett
the renovation to nakamura station by japanese designers of nextstations helps to dissolve the boundary between the waiting room and the platform.

the renovation to nakamura station by japanese designers of nextstations helps to dissolve the boundary between the waiting room and the platform.

Alison Brooks Architects _ Newhall Be _ Courtyard  Frontal

Built by Alison Brooks Architects in Newhall, United Kingdom with date Images by Paul Riddle. Alison Brooks Architects approached Galliford Try Partnership in May 2007 to develop a schematic masterplan and land .

This stunning residence is located in Ourém Portugal it was designed by Filipe Saraiva @filipesaraiva. Photography credit: João Morgado @joaodmorgado.

This stunning residence is located in Ourém Portugal it was designed by Filipe Saraiva @filipesaraiva. Photography credit: João Morgado @joaodmorgado.

Hiroshi Kikuchi, architectural model

Hiroshi Kikuchi, architectural model