További ötletek tőle: Mira
8741369937_2f1317a3dc_z

8741369937_2f1317a3dc_z

Niedźwiedź brunatny– gatunek drapieżnego ssaka z rodziny niedźwiedziowatych. Zamieszkuje Azję, Europę Północną i Amerykę Północną.Sierść niedźwiedzia brunatnego ma barwę ciemnobrązową, choć niektóre jego podgatunki mogą mieć futro jaśniejsze. W pozycji wyprostowanej Ursus arctos mierzy – w zależności od płci – od 1,8 m do 3 m. Masa ciała poszczególnych osobników waha się między 200 a 780 kg.

Niedźwiedź brunatny– gatunek drapieżnego ssaka z rodziny niedźwiedziowatych. Zamieszkuje Azję, Europę Północną i Amerykę Północną.Sierść niedźwiedzia brunatnego ma barwę ciemnobrązową, choć niektóre jego podgatunki mogą mieć futro jaśniejsze. W pozycji wyprostowanej Ursus arctos mierzy – w zależności od płci – od 1,8 m do 3 m. Masa ciała poszczególnych osobników waha się między 200 a 780 kg.

Clematis Josephine - Google'da Ara

Clematis Josephine - Google'da Ara

Stepping stones and bamboo in Tenjuan Garden, Kyoto, Japan

Stepping stones and bamboo in Tenjuan Garden, Kyoto, Japan

Flowers

Flowers

Pretty green eyes

Pretty green eyes

Rebutia perplexa                                                                                                                                                                                 More

Rebutia perplexa More

https://flic.kr/p/jp6Azp | Cosmos

https://flic.kr/p/jp6Azp | Cosmos