Bóta Kriszta
További ötletek tőle: Bóta
timber frame house | design lab architects | dsnlab.pl

timber frame house | design lab architects | dsnlab.pl

timber frame house | design lab architects | dsnlab.pl

timber frame house | design lab architects | dsnlab.pl

Silvosa París has used architecture to create a fresh brand identity for a new dental clinic in Betanzos, a village in north-west Spain – which also happens to be the birthplace of architect David Silvosa, and where he met his practice partner Patricia...

Silvosa París has used architecture to create a fresh brand identity for a new dental clinic in Betanzos, a village in north-west Spain – which also happens to be the birthplace of architect David Silvosa, and where he met his practice partner Patricia...

173_28-10-2016_3640.jpg (585×832)

173_28-10-2016_3640.jpg (585×832)

Design Gráfico  Sinalização www.mesquita.blog.br  www.facebook.com/ mesquitafanpage

Design Gráfico Sinalização www.mesquita.blog.br www.facebook.com/ mesquitafanpage

wahaca pylon sign - Google Search

wahaca pylon sign - Google Search

36 Stunning Black Kitchens That Tempt You To Go Dark For Your Next Remodel

36 Stunning Black Kitchens That Tempt You To Go Dark For Your Next Remodel

Gallery of Caroline Place / Amin Taha Architects + GROUPWORK - 3

Gallery of Caroline Place / Amin Taha Architects + GROUPWORK - 3

Charboost Modern Office Interior Lounge Room Design

Charboost Modern Office Interior Lounge Room Design

As with many economical projects, the team turned to Ikea for its storage needs.    "The architects undertook the ultimate Ikea hack: measuring the standard size of the big-box retailer's shelving, and building closet spaces to fit to the centimetre – creating a custom millwork-level aesthetic for a fraction of the price," the studio said.

As with many economical projects, the team turned to Ikea for its storage needs. "The architects undertook the ultimate Ikea hack: measuring the standard size of the big-box retailer's shelving, and building closet spaces to fit to the centimetre – creating a custom millwork-level aesthetic for a fraction of the price," the studio said.