Restaurent 01

599 Pins
 1mo
Collection by
a dimly lit dining room with an abstract painting on the wall
Shanghai Zi Fu Hui restaurant by LDH Architectural Design
there is a wall made out of metal coins on the side of a building with stairs leading up to it
a buffet area with lots of food on the counter and menus hanging from the ceiling
Giới Thiệu
Giới Thiệu – Meat & Meet |
a drawing of a house with a boat in the front yard and stairs leading up to it
two drawings of different houses with trees in the background
Architectural Drawing ideas for architecture school portfolio – ARCHITECTURE SCHOOL PORTFOLIO DESIGN AND ADMISSIONS STRATEGY
MP6A-Architectural Drawing ideas for architecture school portfolio – ARCHITECTURE SCHOOL PORTFOLIO DESIGN AND ADMISSIONS STRATEGY
people are sitting at picnic tables in front of a building with lights strung over it
people are sitting at tables in the middle of an outdoor area with lights strung overhead
Gallery of MazelTov - 81Font / Studio Arkitekter - 8
MazelTov - 81Font,© Dániel Dömölky
a person walking in front of a wooden building with tables and chairs on the lawn
a tree house on top of a hill
Gallery of Bocaina Refuge / Bruschini Arquitetura - 4
Galerie der Zuflucht Bocaina / Bruschini Arquitetura - 4
there is a wooden deck on the side of a hill with a tree in the foreground
Casa pré-fabricada parece flutuar sobre a montanha
people are walking up and down an elevated walkway in front of a building with plants growing on it
an aerial view of a house in the middle of a grassy area with mountains in the background
the mountain lodge south tyrol
an outdoor living area with tables, umbrellas and potted plants in the background
18K views · 2.9K reactions | We just added this pendant lighting from @ikeamalaysia at the outdoor dining area. #kappeland The video was shot in the evening just before we setup for dinner. We just love how the sun’s rays hit the trees and cast shadows on the space. #outdoors #outdoordining #alfresco #diy #lighting #glamping #glampingmalaysia #lahilir What do you think about this new light? | La Hilir | Exclusive Boutique Glamping Resort | Tony Ann · ICARUS
a gravel parking lot next to a building with tables and umbrellas on the roof
Foothills Grange - Black Mountain Restaurant and Bar — Foothills Meats
Foothills Grange - Black Mountain Restaurant and Bar — Foothills Meats
an outdoor dining area with tables and chairs on the deck overlooking the ocean, surrounded by greenery
Queens Meadows Ranikhet
Set in Rānīkhet in the Uttarakhand Region, 16 mi from Nainital, Queens Meadows features a barbecue and views of the mountain. There is a private bathroom with slippers in each unit. Towels and bed linen are featured. Guests can enjoy a meal at the on-site restaurant. The area is popular for cycling. Property is located on the slope of a hill, the last 1969 feet from the car parking to the reception area can be accessed only by foot. Guests need to walk this distance to reach the property
a restaurant with lots of tables and chairs in front of large windows that look out onto the outdoors
Le Ballu, Hôtel à Montmartre Imaginé par Thomas et Julia Vidalenc
Le Ballu, Hôtel à Montmartre Imaginé par Thomas et Julia Vidalenc - Inside Closet
a restaurant with many lights hanging from the ceiling
POMO Italian restaurant
a room with chairs, table and cabinet in it
中国红+新中式丨极致的东方惊艳
Màu đỏ Trung Quốc + Phong cách Trung Quốc mới 丨 Cực kỳ Phương Đông tuyệt đẹp
the interior of a restaurant with tables, chairs and potted plants hanging from the ceiling
people are sitting at tables in a restaurant with lights hanging from the ceiling above them
Xokol restaurant by ODAmx and Rubén Valdez celebrates "collective ritual" of eating
a long table with plates on it in a dimly lit dining room that is dark and empty
Xokol restaurant celebrates "collective ritual" of eating
Xokol occupies a former mechanic's workshop that has been converted into a restaurant.
an exterior view of a building with steps leading to the front door and trees surrounding it
Toorak Residence by Workroom - Issue 03 Feature - The Local Project - The Local Project
the wooden slats are lined up against the concrete wall, with metal studs on each side
Gallery of Escarpment House / Takt Studio - 11
Gallery of Escarpment House / Takt Studio - 11