More ideas from David
Strukturierte Platten aus Glasfaserbeton - 2.500 m² Betonplatten als hinterlüftete, vorgehängte Fassade an der City Gate im tschechischen Ostrava

Strukturierte Platten aus Glasfaserbeton - m² Betonplatten als…

Interesting idea to lift the roof to add some glass above the stone walls.

This conversion in the Irish village of Broughshane started out with something that was already truly an object of beauty: a crumbling old stone barn. With some clever manipulation, they turned the old barn into a light-filled, contemporary living space.

GROW HOUSE | by APOLLO ARCHITECTS | #Minimal #Architecture #Japan #Housing #Concrete

Grow is a minimal home located in Shinjuku-ku, Tokyo, designed by APOLLO Architects & Associates. This private residence was constructed on .

Architect Wang Shu’s Ningbo History Museum in Ningbo, China incorporates “Wa Pan” into its exterior; a traditional building technique that u...

Ningbo Historic Museum / Wang Shu, Amateur Architecture Studio Pritzker Prize winner Wang Shu designed the Ningbo History Museum, which offers a perfect example of his style and aesthetic.

Keramiek voor gevel en dak!:  ~ Great pin! For Oahu architectural design visit http://ownerbuiltdesign.com

Unknown building, however, interesting how they kept the perceived space of a roof, but managed to cut a balcony space within it.

Forest House, House Architecture, Concrete Architecture, Contemporary Architecture, Modern Houses, House Design, Balcony Ideas, Facades, Villas, Design House, Landscaping, Exterior Design, Buildings

間口3.5m×奥行8.5m、9坪の土地に建つ狭小住宅|オリジナルデザイン住宅 MT邸 | 建築概要 | Boo-Hoo-Woo.com デザイン住宅施工例

間口3.5m×奥行8.5m、9坪の土地に建つ狭小住宅|オリジナルデザイン住宅 MT邸 | 建築概要 | Boo-Hoo-Woo.com デザイン住宅施工例