Egyed Szabolcs

Egyed Szabolcs

101
Followers
208
Following
Egyed Szabolcs
More ideas from Egyed
Conceived by Swiss artist Ugo Rondinone as a Gesamtkunstwerk, House Rondinone is a livable art exhibit. The timber prefabrication sits on a wooded plot in Switzerland. The inside is like a curation of his work with everything from the lattice...

Conceived by Swiss artist Ugo Rondinone as a Gesamtkunstwerk, House Rondinone is a livable art exhibit. The timber prefabrication sits on a wooded plot in Switzerland. The inside is like a curation of his work with everything from the lattice.

Ugo Rondinone, the sun at 4pm

Slideshow:Ugo Rondinone at Gladstone Gallery, New York by Blouin Artinfo Datebook (image - BLOUIN ARTINFO, The Premier Global Online Destination for Art and Culture

ERIKSGADENew garden pavilionLocation: Vesterbro, CopenhagenYear of construction: 2011Client: Eriksgadekarreens Gårdlaug   - Johansen Skovsted Arkitekter

ERIKSGADENew garden pavilionLocation: Vesterbro, CopenhagenYear of construction: 2011Client: Eriksgadekarreens Gårdlaug - Johansen Skovsted Arkitekter

Bureau vers plus de bien-être / V+, Maxime Delvaux ·  Maison Lathuy. Lather, Belgium

Bureau vers plus de bien-être / V+, Maxime Delvaux · Maison Lathuy. Lather, Belgium

Factories, Amsterdam, Fiction

Alison and Peter Smithson, House of the Future: Middle Level Plan (HF5509) showing the arrangement of the furniture, 20 December 1955. Pen and black ink and red ink on drafting film.

Alison and Peter Smithson, House of the Future: Middle Level Plan showing the arrangement of the furniture, 20 December Pen and black ink and red ink on drafting film.

増沢洵邸(ますざわ まこと)(増沢洵)  増沢洵邸は、戦後の極限的小住宅の先駆けとなった事例であり、池辺陽の立体最小限住宅とともに、戦後の極限的小住宅の先駆けとなった事例である。1.5×1間を構成単位とし、吹抜けの全面開口からは、障子を透して柔らかな光を採り入れている。

増沢洵邸(ますざわ まこと)(増沢洵) 増沢洵邸は、戦後の極限的小住宅の先駆けとなった事例であり、池辺陽の立体最小限住宅とともに、戦後の極限的小住宅の先駆けとなった事例である。1.5×1間を構成単位とし、吹抜けの全面開口からは、障子を透して柔らかな光を採り入れている。

Guignard Saner - Highway Chapel, Uri 1997. Photos © Dominic Büttner.

Guignard Saner - Highway Chapel, Uri The monolithic exterior shields a meditative courtyard in the back from the highway noise, allowing visitors to focus on the mountain range.

★昭和の名建築・東孝光設計「塔の家」を見学させて戴きました - ライフスタイルをデザインする建築家の・・・ライフスタイル

★昭和の名建築・東孝光設計「塔の家」を見学させて戴きました - ライフスタイルをデザインする建築家の・・・ライフスタイル