FuranFlex Case Studies

7 Pinek0 követő
FuranFlex installed in leaking ventilation ducts in Stockholm, Sweden

FuranFlex installed in leaking ventilation ducts in Stockholm, Sweden

One of our clients, a big social housing association, came to us for a solution concerning the renovation of the technical installations in one of their pr

One of our clients, a big social housing association, came to us for a solution concerning the renovation of the technical installations in one of their pr

The Swedish Theatre in Helsinki, Finland took the decision to seal all of its ventilation ducts and the solution that was adopted was FuranFlex. The total duct length was about 1 km in a project that was faced with special challenges.

The Swedish Theatre in Helsinki, Finland took the decision to seal all of its ventilation ducts and the solution that was adopted was FuranFlex. The total duct length was about 1 km in a project that was faced with special challenges.

Kompozit'all UK installation partner Toast had been undertaking a Chimney sweeping contract at the premises. However during this it became clear that there

Kompozit'all UK installation partner Toast had been undertaking a Chimney sweeping contract at the premises. However during this it became clear that there

We installed 2 liners of diameter 350MM inside the chimney.

We installed 2 liners of diameter 350MM inside the chimney.

We installed 2 liners of diameter 350MM inside the chimney.

We installed 2 liners of diameter 350MM inside the chimney.

Apartement Building 17 Floors | 2 x 55m 350mm | EASY-LINER B.V. | FuranFlex Case Studies

Apartement Building 17 Floors | 2 x 55m 350mm | EASY-LINER B.V. | FuranFlex Case Studies


További ötletek
@o2 Odebrane - Poczta o2

@o2 Odebrane - Poczta o2

Hallway stool, very creative

Hallway stool

Hallway stool, very creative

Wooden Keyboard Rack Desktop Accessories Storage Desk Organizer Holder Shelf

Wooden Keyboard Rack Desktop Accessories Storage Desk Organizer Holder Shelf

Acero en columna!

Acero en columna!

A kitchen corner is removed and replaced with glass to open it up and create a view from the table. Designed by Diaz y Diaz Arquitectos.

A kitchen corner is removed and replaced with glass to open it up and create a view from the table. Designed by Diaz y Diaz Arquitectos.

SHODO baseboard flush with the wall

SHODO baseboard flush with the wall

Contemporary Wood Sculpture Artists | eco art: reclaimed barnwood wall sculpture - The Alternative Consumer

Contemporary Wood Sculpture Artists | eco art: reclaimed barnwood wall sculpture - The Alternative Consumer

Обивка

Обивка

Основные механизмы трансформации

Основные механизмы трансформации

Posi manual

The World of Posi technology

Posi manual

Pinterest
Keresés