sambal sauce

Collection by Geumala velano

166 
Pins
 • 
59 
Followers
Diy Arts And Crafts Diy Home Crafts Creative Crafts Fun Crafts Plastic Bottle Crafts Plastic Bottles Hacks Diy Toilet Paper Crafts Recycled Crafts Diy Crafts For Adults, Diy Home Crafts, Diy Arts And Crafts, Creative Crafts, Crafts For Kids, Creative Ideas, Easy Crafts, Plastic Bottle Crafts, Plastic Bottles
3:21

DIY Crafts Ideas

Bringing the best pins of creative ideas, diy, interior designs, crafts, news, and girly things. Feel free to visit our blog for amazing ideas.

CHIU CHOW CHILI SAUCE - how to make homemade chiu chow chili sauce — Teochew Cuisine aka Chiuchow Cuisine aka Chaozhou Cuisine aka Chaoshan Cuisine : thewoksoflife Chutneys, Hot Sauce Recipes, Hot Pepper Recipes, Thai Chili Paste Recipe, Spicy Chili Sauce Recipe, Sambal Sauce Recipe, Chilli Pickle Recipe, Sauce Chili, Chili Chili

How to Make Homemade Chiu Chow Chili Sauce

·
41 reviews
·
1.5 hours
·

Chiu chow sauce or chao zhou sauce, is a condiment that you'll want to put on everything. A chili oil with lots of garlic, you won't believe how good it is.

Kecombrang atau honje (Etlingera elatior) adalah sejenis tumbuhan rempah yang bunga, buah dan bijinya bisa dimanfaatkan sebagai bahan makanan dan tentunya bisa disambal. Sambal Recipe, Soup Recipes, Cooking Recipes, Indonesian Cuisine, Malaysian Food, Diy Food, Asian Recipes, Love Food, Keto
0:43

Sambal Honje

Kecombrang atau honje (Etlingera elatior) adalah sejenis tumbuhan rempah yang bunga, buah dan bijinya bisa dimanfaatkan sebagai bahan makanan dan tentunya bisa disambal.

How to Make Chinese Red Oil (Difficult Version) - Grillen + Soßen - Authentic Chinese Recipes, Chinese Chicken Recipes, Easy Chinese Recipes, Asian Recipes, Szechuan Recipes, Chutneys, Asian Cooking, Cooking Kale, Cooking Corn

How to Make Chinese Red Oil from Scratch

Homemade Chinese spicy red oil. This is a Composited Sichusn style chilli oil.

Fresh Thai Chili Garlic Sauce - this homemade hot sauce is seriously hot! The sauce ferments for a week and develops incredible flavor Recipes With Chili Garlic Sauce, Hot Sauce Recipes, Spicy Recipes, Asian Recipes, Cooking Recipes, Healthy Recipes, Thai Chili Recipe, Thai Pepper Sauce Recipe, Sambal Sauce Recipe

Fresh Thai Chili Garlic Sauce Recipe

·
3 reviews
·
10 minutes
·

This chili sauce is scorchingly hot! Beware! Remove the seeds if you want a milder version of this chili sauce.

Sambal roa adalah salah satu sambal khas dari kota Manado, Indonesia. Memiliki rasa yang khas karena selain cabai, bahan utamanya adalah ikan roa asap. Ada beberapa versi dari sambal roa ini, ada yang basah dan adapula yang kering. Indonesian Sambal Recipe, Indonesian Cuisine, Easy Cooking, Cooking Recipes, Sambal Sauce, Food Plating Techniques, B Recipe, Food Hacks, Indian Food Recipes
1:00

Sambal Roa

Sambal roa adalah salah satu sambal khas dari kota Manado, Indonesia. Memiliki rasa yang khas karena selain cabai, bahan utamanya adalah ikan roa asap. Ada beberapa versi dari sambal roa ini, ada yang basah dan adapula yang kering.

Sambal cuka adalah salah satu sambal yang mempunyai rasa pedas dan menggunakan cuka sebagai pemberi rasa asam. Sambal ini cocok di makan bersama bubur atau risol bihun. Sambal Sauce, Sambal Recipe, Asian Cooking, Easy Cooking, Cooking Recipes, Malay Food, West African Food, Indonesian Cuisine, Malaysian Food
0:41

Sambal Cuka

Sambal cuka adalah salah satu sambal yang mempunyai rasa pedas dan menggunakan cuka sebagai pemberi rasa asam. Sambal ini cocok di makan bersama bubur atau risol bihun.

Resep Sambal Ganja a. Indonesian Sambal Recipe, Indonesian Cuisine, Indonesian Recipes, Asian Recipes, Mexican Food Recipes, Healthy Recipes, Indian Pickle Recipe, Sauce Recipes, Cooking Recipes

Resep Sambal Ganja a.k.a. Sambal Asam Udeung (khas Aceh) oleh Fadhilah Ridwana

Resep Sambal Ganja a.k.a. Sambal Asam Udeung (khas Aceh). ikut kekinian, coba sambel khas aceh ini yg lg berseliweran di grup masak di FB... bahan silakan disesuaikan masing2 yaa ... selamat mencoba .. 😊😊

No photo description available. Spicy Recipes, Chili Recipes, Asian Recipes, Healthy Recipes, Indonesian Sambal Recipe, Indonesian Cuisine, Easy Cooking, Cooking Recipes, Sambal Sauce

DOYAN COOKING on Instagram: “"Nyobain sambel kekinian yg lagi ngehits sliweran di @doyancooking_ □□emang bener ini sambel seger bener. Ga salah kalo dinamain sambal…”

1,475 Likes, 78 Comments - DOYAN COOKING (@doyancooking) on Instagram: “"Nyobain sambel kekinian yg lagi ngehits sliweran di @doyancooking_ □□emang bener ini sambel seger…”

Open pie with red grapes - Healthy Food Mom Indonesian Sambal Recipe, Indonesian Food, Asian Recipes, Healthy Recipes, Ethnic Recipes, Mie Goreng, Malay Food, Fish And Meat, Homemade Sauce

Resep Sambal Bawang Cabe Ijo

Resep Sambal Bawang Cabe Ijo - yang hijau yang seger yang manteeep, Penggemar cabe ijo koment heeee.

Sambal Terasi Pedas Tanpa Bawang Bikin Ketagihan - Recipes World Indonesian Sambal Recipe, Indonesian Cuisine, Asian Cooking, Easy Cooking, Cooking Recipes, Chilli Dish, Sambal Sauce, Mie Goreng, Asian Recipes

Sambal Terasi Pedas Tanpa Bawang Bikin Ketagihan

Sambal Terasi Pedas Tanpa Bawang Bikin Ketagihan By @aras_galeri - Hayoo.. siapa yang kalo makan nasi gak ada sambel kayak ada yang kurang? saya juga gitu, kalo makan harus, kudu, wajib ada sambel, krupuk & sayur😊 bikin sambel juga macem-macem variasinya biar gak bosen itu-itu mulu, ini sambel terasi pedess yang tanpa bawang, salah satu sambel favorit di rumah, tapi sambelnya dah habis, ini foto dua hari lalu, udah pernah di share resepnya, saya ketikin ulang yah.. mumpung lg rajin😅 Sambal…