More ideas from Luca
zaful

zaful

The bathroom, located just adjacent to the kitchen, features a pattern of gray and turquoise tiles that climbs from the floors up the walls. They serve as a burst of color among the predominately white walls elsewhere, transforming the bathroom into one of the apartment’s most striking spaces.

Doehler is a minimalist house located in New York, designed by SABO project. SABO project is currently in the process of completing the gut renovation of a Brooklyn loft located in a former die casting factory built in

Antique Art Deco–style lamps flank a West Elm bed in the master bedroom, which accesses a private backyard garden. The smoke-colored Series 11 6 Drawer Console is from Blu Dot; the built-in shelving was custom-made by Wood Management.

A Fashionable Couple Remake Their Brooklyn Brownstone with a Sartorial Twist - Photo 4 of 10