More ideas from Kristóf
Telpa

London-based design and architecture practice Studio TILT, known for its unique codesign methodology has completed 1 Quality Court; another Club Workspace for Workspace Group. Studio TILT designed the new space, located at 1 Quality Court, Chancery La

Lighting installment designed to encourage taking the stairs.

Cooper Joseph Studio, Rush Design, and Studio encourage visitors to take the stairs at the Museum of the City of New York via Starlight, glittering LEDs mounted on double-sided circuit boards. Photography by Eduard Hueber/Archphoto.

One Quality Court - Picture gallery Nestled within a Conservation Area beside the Royal Law Courts, an inspiring co-working space now balances an informal, collegiate atmosphere with a highly effective business environment. The spectacular entrance space and five storey enclosed Atrium sits within the former Patent Office building.

Nestled within a Conservation Area beside the Royal Law Courts, an inspiring co-working space now balances an informal, collegiate atmosphere with a highly effective business environment. The spectacular entrance space and five storey enclosed.

organic wooden ceiling panels - Google Search

This lighting features in the Sipopo Congress Center by Tabanlioglu Architects. It's an interesting way to seamlessly incorporate lighting into a feature wall, enhancing its purpose a focal point.