Зелена плочка - еко активности

страна со еколошки содржини и активности
19 Pinek47 követő
Транспорт | Весела училница

Транспорт

Транспорт | Весела училница

Релјефна уметност – поим | Весела училница

Релјефна уметност – поим

Релјефна уметност – поим | Весела училница

Отпад | Весела училница

Отпад

Отпад | Весела училница

Опис на релјефната уметност | Весела училница

Опис на релјефната уметност

Опис на релјефната уметност | Весела училница

ИЗВЕШТАЈ ОД РЕАЛИЗИРАНИОТ ИСТРАЖУВАЧКИ ПРОЕКТ

ИЗВЕШТАЈ ОД РЕАЛИЗИРАНИОТ ИСТРАЖУВАЧКИ ПРОЕКТ

ЗЕЛЕНА СТРАНА | Весела училница

ЗЕЛЕНА СТРАНА

ЗЕЛЕНА СТРАНА | Весела училница

ЗДРАВА ХРАНА | Весела училница

ЗДРАВА ХРАНА

ЗДРАВА ХРАНА | Весела училница

Завршна приредба | Весела училница

Завршна приредба

Завршна приредба | Весела училница

Енергија | Весела училница

Енергија

Енергија | Весела училница

Еколошки календар | Весела училница

Еколошки календар

Еколошки календар | Весела училница

Pinterest
Keresés