Kudo is a minimalist multi-residence located in Nagoya, Japan, designed by WORKCUBE. Although the space is small, an internal courtyard allows for additional natural light to enter the space without compromise to privacy. The complex has a garage specifically for bicycles, and utilizes a camera-equipped intercom. The entrance is outfitted with two large Douglas Fir doors. The floors are epoxy white for easy cleaning, and maintains a minimalist aesthetic.

Kudo

Kudo is a minimalist multi-residence located in Nagoya, Japan, designed by WORKCUBE.

The Courtyard House Modern Home in London, England, United Kingdom by… on Dwell

Opdahl Remastered

De Rosee Sa designed a West London house with the most stunning part of this amazing interior design project were the modern floor lamps that are to die for.

Balnarring Retreat / Branch Studio Architects

This small building next to a pond was designed to be used as a yoga studio and home office

Reconnect with nature in this gorgeous retreat built for slow living Balnarring Retreat by Branch Studio Architects – Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green Building

design republic's design commune, shanghai

Slow Cooker Applesauce

The Design Republic Commune, Shanghai, 2012 - Neri&Hu Design and Research Office

"The Workbays Way – Beyond Office Space" Former garage in Munich, previously used by Deutsche Post. Vitra.

"The Workbays Way – Beyond Office Space" Former garage in Munich, previously used by Deutsche Post.

Raúl Sánchez, José Hevia · HOUSE 1016

Completed in 2017 in Castelldefels, Spain. Images by José Hevia. The proposal is for a small budget intervention in which demolition is minimized to make the most of existing features, aimed at combining a second.

Gallery of Villa Platan / ADEPT  - 19

Gallery of Villa Platan / ADEPT - 19

Image 19 of 33 from gallery of Villa Platan / ADEPT. Photograph by Jakob Lerche

NEW CLERICI, DESIGNED BY KONSTANTIN GRCIC

The wonderfull CLERICI chair by Mattiazzi. Designed by Konstantin Grcic, shut at the mesmerizing location, Fondazione Queeini Stampalia in Venice.

Living in a small urban apartment: Closet House

Living in a small urban apartment: Closet House

Small houses have become a versatile alternative for living in tight urban spaces. This particular home design encompasses every need into 44 square meters

Pinterest
Search