Explore Toilets, Hungary, and more!

Explore related topics

TOILETS / Location: Zoo Veszprém / Veszprém H-8200 Hungary / Planning: 2013 / Completed: 2014 / Project area: 85 sqm

TOILETS / Location: Zoo Veszprém / Veszprém H-8200 Hungary / Planning: 2013 / Completed: 2014 / Project area: 85 sqm

Striking ‘House of Toilets’ Harvests Rainwater and Sunlight on an Island in Japan Daigo Ishii House of toilet – Inhabitat - Sustainable Design Innovation, Eco Architecture, Green Building

Striking 'House of Toilets' Harvests Rainwater and Sunlight on an Island in Japan

Image 1 of 46 from gallery of House of Toilet / Daigo Ishii + Future-scape Architects. Courtesy of Future-scape Architects

PUBLIC TOILET / Location: Veszprém / Veszprém H-8200 Hungary / Project year: 2014

PUBLIC TOILET / Location: Veszprém / Veszprém H-8200 Hungary / Project year: 2014

Casa CMG. - Ricardo Torrejón #architecture #architectureporn #arch #architecture #like4like #likeforlike

Casa CMG. - Ricardo Torrejón #architecture #architectureporn #arch #architecture #like4like #likeforlike

Résultat de recherche d'images pour "EXTENSION CUBIQUE ZINC PIGMENTO EN VILLE"

Résultat de recherche d'images pour "EXTENSION CUBIQUE ZINC PIGMENTO EN VILLE"

f7c436fc27bad5a3594bba79ca76a159.jpg (736×552)

f7c436fc27bad5a3594bba79ca76a159.jpg (736×552)

casa-contemporanea-concreto-aparente-2

Pitsou Kedem's house in Israel is influenced by its "humble and timeless" Modernist neighbours - Simple and Practical

SHIGERU BAN 'PTH-02 Paper Tea House', 2006

100 Design Relics from Niemeyer, Le Corbusier, FLW and More,Shigeru Ban: Paper Tea House', Image Courtesy of Phillips

Completed in 2012 in Giraitė, Lithuania. Images by Laurynas Avyzius. Idea  Lithuanian architecture studio NEBRAU main task was to create minimal architecture with clear lines and simple volumes, using long-live and...

Black Clay Family Residence / NEBRAU

Images by Laurynas Avyzius. Idea Lithuanian architecture studio NEBRAU main task was to create minimal architecture with clear lines and simple volumes, using long-live and.

All of the main changes were intended to create an open, modern living space that highlights the panoramic view of the city and beyond.

Inside a renovated ‘30s home with stunning San Francisco Bay views

Tel Aviv firm Axelrod Architects has overhauled a residence in California, providing a contemporary black-and-white interior and extensive glazing to take advantage of the site's sweeping views.

Courtyard. DOS Architects Win Renzo Piano Foundation Prize. Terrace/glass court yard.

Gallery of DOS Architects Win Renzo Piano Foundation Prize - 2

Image 2 of 5 from gallery of DOS Architects Win Renzo Piano Foundation Prize. Duncan Terrace / Courtesy of DOS Architects

Pinterest
Search