Abdel Rahim Chehade

Abdel Rahim Chehade

Abdel Rahim Chehade
További ötletek tőle: Abdel Rahim
Four custom-built sliding doors divide indoor and outdoor spaces.

Four custom-built sliding doors divide indoor and outdoor spaces.

An inner wall divides the main gate from the inner garden, enhancing privacy and creating narrative suspense as you enter.

An inner wall divides the main gate from the inner garden, enhancing privacy and creating narrative suspense as you enter.

Weinfeld’s cinematic streak is also evident in the home’s interiors: he designed the entertainment center in the media room. The rug is from  Clatt Carpete & Cia. Throughout the house, the Strozenbergs use floor-to-ceiling curtains for privacy.

Weinfeld’s cinematic streak is also evident in the home’s interiors: he designed the entertainment center in the media room. The rug is from Clatt Carpete & Cia. Throughout the house, the Strozenbergs use floor-to-ceiling curtains for privacy.

The travertine terrace just beyond the living room has a pair of chairs, coffee table, and sofa by local furniture maker Saccaro.

The travertine terrace just beyond the living room has a pair of chairs, coffee table, and sofa by local furniture maker Saccaro.

A wooden partition separates the dining room from the living room. The jacaranda table is a vintage find designed by Jorge Zalszupin for L’Atelier. The dining chairs are by the Brazilian designer Sergio Rodrigues and architect Isay Weinfeld designed the sideboard. The fluorescent lamp sculpture on the wall is Luz Natural by Eduardo Coimbra.

A wooden partition separates the dining room from the living room. The jacaranda table is a vintage find designed by Jorge Zalszupin for L’Atelier. The dining chairs are by the Brazilian designer Sergio Rodrigues and architect Isay Weinfeld designed the sideboard. The fluorescent lamp sculpture on the wall is Luz Natural by Eduardo Coimbra.

By keeping the front and back gardens at the same elevation as the living area, Kogan created one giant living space. A large overhang means that even on a rainy day, the Cósers can live practically without walls. The dining area is defined by a classic Oval dining table by Eero Saarinen for Knoll. Brazilian master designer Sergio Rodrigues did the matching pair of armchairs in the living room.

By keeping the front and back gardens at the same elevation as the living area, Kogan created one giant living space. A large overhang means that even on a rainy day, the Cósers can live practically without walls. The dining area is defined by a classic Oval dining table by Eero Saarinen for Knoll. Brazilian master designer Sergio Rodrigues did the matching pair of armchairs in the living room.

Ha that would be so fun to watch people run into lol

Ha that would be so fun to watch people run into lol

Isay Weinfeld

Isay Weinfeld

Gallery of House 6 / Marcio Kogan - 46

Gallery of House 6 / Marcio Kogan - 46

Love the sunken living room-- An Isay Weinfeld-Designed Brazilian Villa : Architectural Digest

Love the sunken living room-- An Isay Weinfeld-Designed Brazilian Villa : Architectural Digest