Éva Sréter
More ideas from Éva
The footprint of the original dining room was actually reduced somewhat to allow the expansion of the kitchen. The space still feels roomy and well suited for entertaining. Joanna added a farm style table, industrial metal chairs and botanical prints in simple black frames.

WAINSCOTTING ON DINING WALL - Chip and Joanna Gaines help a young couple transform a conventional brick house into a stylish home that's ideally suited for a new family and that, on the inside, effectively marries rustic and traditional styles.

This simple natural wood header beam keeps the dining room and kitchen defined without closing them off from one another.

{Magnolia_Chip + Joanna Gaines} This simple natural wood header beam keeps the dining room and kitchen defined without closing them off from one another.