Tamás
További ötletek tőle: Tamás
K-house. single family house | TAMIZO ARCHITECTS

K-house. single family house | TAMIZO ARCHITECTS

The Matchbox House by Bureau for Architecture I Like Architecture, wood, metal cladding

The Matchbox House by Bureau for Architecture I Like Architecture, wood, metal cladding

y2x7GwGJDjQ.jpg (600×600)

y2x7GwGJDjQ.jpg (600×600)

Umbau Siedlungshaus - gefunden und gepinnt vom Immobilienmakler in Hannover: arthax-immobilien.de                                                                                                                                                     More

Umbau Siedlungshaus - gefunden und gepinnt vom Immobilienmakler in Hannover: arthax-immobilien.de More

Neue Architektur - Familie Liesaus ist es gelungen, auf kleiner Grundfläche ein anspruchsvolles, aber nicht exentrisches Einfamilienhaus zu bauen

Neue Architektur - Familie Liesaus ist es gelungen, auf kleiner Grundfläche ein anspruchsvolles, aber nicht exentrisches Einfamilienhaus zu bauen

újraszabott falusi ház  -  utcai homlokzat az átalakítás után

újraszabott falusi ház - utcai homlokzat az átalakítás után

johannes marburg | Haus Hesse l

johannes marburg | Haus Hesse l

Black&Bright. Location: Stege, Denmark; firm: HOLIDAYARCHITECTURE; year: 2008

Black&Bright. Location: Stege, Denmark; firm: HOLIDAYARCHITECTURE; year: 2008

M House Rear Extension Exterior, Melbourne  ow do you get direct northern light into a dark Victorian house on a south-facing lot? MAKE Architects accomplished the task in the Northcote neighborhood of  Melbourne by adding an M-shaped addition that draws the sun deep into the dwelling. "The living spaces are now bathed in light in winter and the deep timber lined eave excludes the summer sun,” lead architect Melissa Bright says.

M House Rear Extension Exterior, Melbourne ow do you get direct northern light into a dark Victorian house on a south-facing lot? MAKE Architects accomplished the task in the Northcote neighborhood of Melbourne by adding an M-shaped addition that draws the sun deep into the dwelling. "The living spaces are now bathed in light in winter and the deep timber lined eave excludes the summer sun,” lead architect Melissa Bright says.

Werner Sobek. Channeling Mies van der Rohe, apparently. Distinguishing this from the Farnsworth House isn't easy. Nice, though.

Werner Sobek. Channeling Mies van der Rohe, apparently. Distinguishing this from the Farnsworth House isn't easy. Nice, though.